ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Foça’da muhteşem kutlandı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 21.5.2015    

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Foça’da muhteşem kutlandı



19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Foça Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunumu ile başlanırken, Foça Belediye Spor Okulları öğrencileri, Foça’da bulunan okullarda okuyan öğrenciler ile coşkulu kalabalık katıldı.

Törenler çelenk sunumunun ardından gençlik yürüyüşü ile devam etti. Öğrencilerin ve Foçalıların katıldığı gençlik korteji Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen törenlere Demokrasi Meydanı’nda devam edilirken, gençlik adına konuşmayı Reha Midilli Anadolu Lisesi öğrencisi Atakan Mert yaptı. Ardından Cemil Midilli Lisesi öğrencisi Emre Yener bir şiir seslendirdi.

Foça Demokrasi Meydanı’nda Türk Hava Kurumu’na bağlı paraşüt ekibi gösteri uçuşu yaparken, yapılan konuşmaların ardından Foça Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri, Foça Belediyesi Modern Dans Topluluğu, Foça Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı ve Foça Belediyesi Jimnastik Grubu öğrencileri gösterilerini sergilediler.

Foça Demokrasi Meydanı’nda yapılan törenlere, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon Komutanı Foça Jandarma Okul Komutanı Tüm General Yusuf Kaya, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Foça Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı, eski Barbaros Büfe önünden başladı. Türk bayrağı ve Atatürk portresi taşıyan gençlerin arkasında ellerinde fenerlerle korteje katılan Foçalılar, hep bir ağızdan Gençlik Marşı, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı okudu.



Fener Alayı’ndan sonra Foça Sevgi Caddesi’nde sahne alan sanatçı Nev, birbirinden güzel şarkılarını konseri izlemeye gelen binlerce Foçalı ile seslendirdi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı Nev, Rock, Pop ve Alaturka şarkılardan oluşturduğu repertuvarını Foçalıların oluşturduğu koro ile seslendirdi.

Gecenin son saatlerinde sahneye çıkan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sahneye çıkarak, Nev’e bateri çalarak eşlik etti.

Nev’e Onuncu Yıl Marşı’nda eşlik eden Başkan Demirağ, marş sonuna kadar sahnede kaldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Foça’da sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Nev, gecenin sonunda, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve gençleri sahneye çağırarak, hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı okudu.






Okunma: 959
Okunma: 959












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)