ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Fadıl Kadir Doymaz, Türkiye üçüncüsü oldu

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 19.5.2015    

Fadıl Kadir Doymaz, Türkiye üçüncüsü oldu



Foça Belediyesporlu taekwondocu Fadıl Kadir Doymaz (65 kg.), Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

12-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Muğla-Marmaris’te düzenlenen, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na, Foça Belediye Spor Kulübü adına katılan iki sporcudan biri olan Fadıl Kadir Doymaz, kulübüne yeni bir sevinç ve gurur yaşattı.

Daha önce, 13 Mayıs Çarşamba günü 57 kiloda yarışan Emirhan Candan, Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Emirhan Candan ve Fadıl Kadir Doymaz, bu başarılı sonuçların ardından, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na gidecek olan Türkiye Milli Teakwondo Takımı seçmelerine katılmaya hak kazandılar.

Başkent Ankara’da yapılması muhtemel olan milli takım seçmelerinin gerçekleşeceği tarih, yakın bir zamanda belli olacak.

Emirhan Candan ve Fadıl Kadir Doymaz’ı kutlayan Foça Belediye Spor Taekwondo Antrenörü Recep Başkan; “Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ederiz. Sporcu gençlerimize her zaman destek verdi. Her zaman yanımızda olarak, bize güç ve moral verdi. Foça’yı başarıyla temsil ettiğimiz için çok mutluyuz ve gururluyuz.

Her yaştaki insana hitap eden bir spor dalı olan taekwondoyu seven, bu branşta sporcu olmak isteyen tüm minikleri, yıldızları ve gençleri antrenmanlarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.






Okunma: 870
Okunma: 870












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)