ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Temsili Başkan Uygar Çağrı Aşıcı “Teknoloji sınıflarına ağırlık verilmeli”

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 23.4.2015    

Temsili Başkan Uygar Çağrı Aşıcı “Teknoloji sınıflarına ağırlık verilmeli”



Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Foça Necla Midilli Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Uygar Çağrı Aşıcı’ya bıraktı. Temsili başkan Aşıcı, Foça Belediyesi’nin okullara ve spora verdiği destek için teşekkür etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Temsili de olsa şu anda kentin başında siz varsınız. Siz çocukların çok önemli olduğunuzu ve geleceğimizin teminatı olduğunuzu biliyorum. Atatürk’ün ‘Benim bütün ümidim gençliktir’ sözünde olduğu gibi siz gençlere olan inancım tamdır” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü dolayısıyla temsili olarak Foça Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Foça Necla Midilli Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Uygar Çağrı Aşıcı; Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ hazırlıkları hakkında bilgiler aldı.

Foça Belediye Başkanı Uygar Çağrı Aşıcı, “Okullarımız Hayat Bulsun Projesi kapsamında okul bahçelerimizin halka açılması için gerekli çalışmalar yapılmalı. Öte yandan okullarımızın teknoloji sınıflarına ve laboratuarlarına ağırlık verilmeli” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir gün boyunca belediye başkanlığı koltuğuna oturan Foça Necla Midilli Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Uygar Çağrı Aşıcı, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte ilçeyi gezerek yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgi aldı.






Okunma: 888
Okunma: 888












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)