ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Avcılar ve atıcılar Foça’da yarıştı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 14.4.2015    

Avcılar ve atıcılar Foça’da yarıştı



Ege Bölgesi’nin değişik il ve ilçelerinden gelen avcılar ve atıcılar, Foça’da düzenlenen “Yeni Foça Avcılar ve Atıcılar Derneği Kulübü 6. Trap ve Kurşun Yarışması”nda yarıştı.

Büyük çekişmeye, heyecana ve renkli görüntülere sahne olan yarışmalar, 12 Nisan 2015 Pazar günü gerçekleşti. Yenifoça Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği’nin Foça Belediyesi ve sponsor kuruluşların desteğiyle düzenlediği yarışlar için Yeni Bağarası – Yenifoça arasındaki Kapıkaya mevkiinde trap ve atış olmak üzere iki ayrı poligon oluşturuldu.

Ege Bölgesi’ndeki çeşitli avcılık ve atıcılık kulüplerine üye 120 yarışmacının katıldığı yarışlarda, özellikle trap atışlarında yakalanan yüksek isabet oranı büyük alkış aldı.

Yarışlarda şu sonuçlar alındı;

Trap Yarışması:
1. Özer Demirtaş, 2. Turgay Özder, 3. Ersin Davan, 4. Tayfun Adas, 5. Muzaffer Organcı, Profesyonel: Ahmet Türemen

Kurşun Yarışması:
1. Aykut Özyılmaz, 2. Mustafa Çakın, 3. Erkan Celep, 4. Halil Can Özyılmaz, 4. Fehmi Yıldırım

Yenifoça Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Hasan Tuncel, katılımlarından ve yarışma performanslarından dolayı Egeli avcılara ve atıcılara teşekkür etti. Tuncel; “Altıncı kez gerçekleştirdiğimiz yarışmalar, yöremize hareket, yarışmacılara ve izleyenlere da büyük heyecan yaşattı. Amacımız, gençlerimize iyi örnek olmak. Silahın sadece spor amacıyla kullanılmasının gereğini belirtmek. Bu spor dalının daha da yaygınlaşması için kulübümüz üyeleri ile birlikte çeşitli etkinler düzenlemeye devam edeceğiz. Her zaman bizlerin yanında olan ve destek veren Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Foça coğrafyasının, pek çok sporun yanı sıra atıcılık için de uygun alanlar barındırdığını ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ege Bölgesi’nin iddialı avcılarını ve atıcılarını güzel bir organizasyonla bir araya getirdiği için Hasan Tuncel’e teşekkür etti. Başkan Demirağ, “Dernek yönetimi ve avcı arkadaşlarımızla birlikte, Foça olarak daha büyük organizasyonlara da talibiz” diyerek, sözlerine şunları ekledi; “Silahsız, barış dolu bir dünya amacımız, silah sadece spor amacıyla kullanılmalı.”

Birincilik ödülü alan yarışmacılar otomatik tüfekle ödüllendirilirken her kategoride ilk altıya girenlere çeşitli hediyeler verildi.






Okunma: 847
Okunma: 847












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)