ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi semineri yapıldı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 3.4.2015    

Foça’da Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi semineri yapıldı



Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmekte olduğu “Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi” konulu proje kapsamında; halkı bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 15.00’da Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde bir seminer düzelendi.

Seminere, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin eşi Burcu Ulugölge, İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Dr. Ayşe Gülgün Çakmur, İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü Psikolog Dr. Özge Doğan, Foça Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi Sorumlusu Gülay Sarı, Foça Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Hülya Dinçel ve vatandaşlar katıldı.

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürü Dr. Ayşe Gülgün Çakmur, İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Psikolog Dr. Özge Doğan, ‘Kadına uygulanan şiddetin çeşitlerini anlatırken, rakamlarla örnekler verdi.

Foça Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Hülya Dinçel de bir sunum yaptı. Dinçel sunumunda, kadına yönelik uygulanan şiddetten korunma yollarını anlattı.






Okunma: 893
Okunma: 893












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)