ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça voleybolunda örnek işbirliği

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 19.3.2015    

Foça voleybolunda örnek işbirliği



Foça Belediye Spor Kulübü Voleybol Okulu, Reha Midilli Anadolu Lisesi ile ortaklaşa uyguladığı antrenman programıyla, ilçe voleybolunu daha ileriye taşımayı ve yeni sporcular yetiştirmeyi tasarlıyor.

Yirmi beş bayan voleybolcu adayı ile sürdürülen çalışmalar, Foça Belediye Spor Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı, Reha Midilli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri Zeki Kozu ve Feridun Sertkaya idaresinde yapılıyor. Çalışmalar, Pazartesi-Çarşamba günleri, 16.30-18.00 saatlerinde Bağarası Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşiyor.

Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, “İlçemizde yaşayan gençlerimizin sağlıklı yetişmelerini, bir spor branşını detaylı bir biçimde öğrenmelerini sağlamak, bizler için çok önemli ve değerli. Voleybol’da başlattığımız bu örnek işbirliğini, basketbol branşında da, ilçemizdeki diğer okulları da dahil ederek, sürdürmek amacındayız. İsteğimiz, küçük yaşlardan başlayıp, gençlerimize spor disiplini, spor ahlakı kazandırmak ve kulüp takımlarımıza oyuncu kazandırmaktır. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, sporcu ailelerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize de emekleri için minnettarız” dedi.

Yusuf Bakırlı, Zeki Kozu ve Feridun Sertkaya, Başkan Gökhan Demirağ’a, kendilerine vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler.






Okunma: 899
Okunma: 899












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)