ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dedebaşı Spor 3 - Foça Belediye Spor 0

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 16.2.2015    

Dedebaşı Spor 3 - Foça Belediye Spor 0



14 Şubat Cumartesi günü, Karşıyaka Hasan Türker Sahası’nda, Dedebaşı Spor ve Foça Belediye Spor arasında oynanan, İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 18. hafta mücadelesi, futbol sahalarında en erken atılan gollerden birine sahne oldu.

Dedebaşı Spor’lu Arif Avcı, maçın henüz 7. saniyesinde attığı golle, taraftarlarına ve takımına büyük mutluluk ve coşku yaşattı.

Sahayı çevreleyen tel örgülerin hemen dışından maçı izleyen Dedebaşı Spor’lu taraftarlar, golün sahibi Arif Avcı ve arkadaşları ile “selfie” çekerek bu anı belgeledi.

Bu sevinç, İtalya Serie A'nın 18. haftasında Roma ile Lazio takımları arasında oynanan maçta, skoru 2-2'ye getiren golü atan Roma’nın tecrübeli yıldızı Totti’yi anımsattı. Totti, attığı golün ardından saha kenarına gelerek, telefon ile “selfie” yapmıştı.

Maçın ilk saniyelerinde öne geçerek büyük moral kazanan Dedebaşı Spor, yaptığı hızlı hücumlarla, Foça Belediye Spor defansını bir hayli zorladı. Dedebaşı Spor, 11. dakikada Gökhan ve 22. dakikada Burak’ın attığı gollerle, skor farkını üçe çıkardı. Dedebaşı Spor, ilk yarıda kazandığı bir penaltıyı da gole çeviremedi. Foça Belediye Spor kalecisi Fırat, 34. dakikada Kaan’ın kullandığı penaltıda, 4. gole izin vermedi.

Henüz 7. saniyede yenilen golle morali bir hayli bozulan Foça Belediye Spor, ilk 22 dakikada 3-0 geriye düşmenin üzüntüsünü maç boyunca üzerinden atamadı.

Her iki takım da, kalan bölümlerde yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince, maç; Dedebaşı Spor’un 3-0’lık üstünlüğüyle sonlandı.

DEDEBAŞI SPOR 3 - FOÇA BELEDİYE SPOR 0 (14.2.2015)

Karşıyaka Hasan Türker Sahası

Hakemler: Anıl Pola, Tolga Atasoy, Rıdvan Kavak

Dedebaşı Spor: Erdi, Kaan, Yasin, İbrahim(Dk. 86 Sercan), Emre, Umut Can, Burak(Dk.73 Mustafa), Gökhan(2. yarı Cihan), Arif, Coşkun, Caner

Foça Belediye Spor: Fırat, Mehmet(Dk.24 Umut), Serkan, Sedat, Alpay, Oğuz, Batuhan(Dk.75 Evren), Burak Gündoğdu, Talip, Burak Akgenç, Fikret(Dk.60 Celal)

Sarı Kartlar: Burak, İbrahim, Emre, Erdi, Cihan(Dedebaşı) - Serkan, Sedat, Alpay, Talip (Foça)

Goller: Dk.1 (7.sn)Arif , Dk. 11 Gökhan, Dk.22 Burak (Dedebaşı)






Okunma: 1138
Okunma: 1138












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)