ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Hülya Dinçel, sağlık çalışanlarına öfke kontrolü ve sağlıklı iletişim kurma eğitimi verdi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 16.12.2014    

Hülya Dinçel, sağlık çalışanlarına öfke kontrolü ve sağlıklı iletişim kurma eğitimi verdi



Acil sağlık hizmeti veren ekibin; krize müdahale, öfke kontrolü ve sorunlarla başa çıkma yöntemi gibi konularda profesyonel düzeyde eğitim görmesiyle müdahale anında yaşanacak kriz ve sorunların en aza indirgeneceği düşünülmüştür.

Ve bu düşünceden yola çıkarak, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nce; hasta ve yakınlarına, acil vakalarda daha etkin ve kaliteli hizmet sağlayabilmek için acil sağlık hizmetleri eğitimi adlı proje hayata geçirildi. Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği proje kapsamında; İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği ve Dicle Üniversitesi’nde görev yapan sosyal hizmet uzmanı, psikolog, eğitim hemşireleri ve doktorlardan oluşan ekibe Problem Çözme Teknikleri, Stres Yönetimi, İletişimde Zor Anları Yönetme, Takım Çalışması konularıyla ilgili eğitici eğitim verildi.

İzmir Besa Ajansı’nın yönetimiyle, Halkla İlişkiler Uzmanı ve Eğitmen Hülya Dinçel’in verdiği eğitim, çok faydalı oldu.

Söz konusu eğitimleri alan acil sağlık hizmeti personelleri; acil vakalarda yapacağı müdahalelerde daha etkin ve kaliteli hizmet sağlayacağından hizmet alan hasta ve hasta yakınlarının da bu projeden yararlanacağı bir gerçektir.

Sağlık çalışanlarına verilen eğitimler, önümüzdeki günlerde de devam edecek.






Okunma: 1021
Okunma: 1021












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)