ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesi Sosyal Marketi açılıyor

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 4.12.2014    

Foça Belediyesi Sosyal Marketi açılıyor



Foça Belediyesi ihtiyaç sahibi kişilere yardım malzemelerini toplayarak ulaştırmak amacı ile Sosyal Market kurdu. Bağarası Halim Foçalı Çok Amaçlı Salon’da açılacak olan Sosyal Marketin hazırlık aşamasında sona gelindi.

Foça Belediyesi yayınladığı aşağıdaki bildiri ile ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere toplanacak her çeşit ihtiyaç malzemesinin temini konusunda Foçalılardan ve Foça severlerden yardım beklemekte…

“Belediyemiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gereksinmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarına göre yardım yapabilmek amacıyla ‘Sosyal Market’ projesini hayata geçirmiştir.

Foça Belediyesi Bağarası Halim Foçalı Çok Amaçlı Salon’da hayata geçirilen projeye destek olmak isteyen vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz.

Giyim ve ev eşyası gibi az kullanılan veya kullanılmamış olan eşyaları Sosyal Marketimize ulaştırmanız durumunda söz konusu malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Vatandaşlarımız kullanabilecek durumdaki her eşyayı Sosyal Markete gönderebilir. Göndermek için imkanları olmayanlar 812 19 93 numaralı telefonumuzu arayarak irtibat kurmaları halinde eşyaları bulunduğu yerden alınacak, eşyaların kaydı yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Sosyal Marketimize her türlü kullanabilir, araç gereç ve eşyanızı göndererek ihtiyaç sahiplerini siz de sevindirebilirsiniz.

Foça Belediye Başkanlığı…”






Okunma: 1067
Okunma: 1067












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)