ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Direniş” belgeseli Foça'da gösterildi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 18.11.2014    

“Direniş” belgeseli Foça'da gösterildi



CHP Foça İlçe Örgütü, Yönetmen Gökmen Ulu’nun hazırladığı “Direniş” belgeselinin gösterimini gerçekleştirdi.

“Direniş” isimli belgeselde, Haber Muhabiri - Gazeteci Gökmen Ulu’nun yönetmenliğinde, Gezi Parkı ve Taksim Meydanı’nda yaşananlar kronolojik bir üslupla anlatıldı. Aktüel çekimler, fotoğraflar ve röportajlardan derlenen belgesel, dikkatle takip edildi.

Film gösterimine, belgesele; yapımcı, senarist, görüntü yönetmeni ve haberci olarak imza atan Gökmen Ulu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, bazı belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, 15 Kasım 2014, Cumartesi günü saat 19.15’te başlayan gösterim, bir saat sürdü.

Gösterimden önce, Gökmen Ulu; olaylar sırasında gazeteci olarak yaşadıklarını ve belgeseli hazırlama amacını anlattı.

Gezi olayları sırasında ve sonrasında, İstanbul’da ve Türkiye’nin değişik illerinde yaşamlarını yitiren; Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Mustafa Sarı, Ethem Sarısülük, Ahmet Atakan, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan'ın fotoğrafları ve yaşamlarını yitiriş öyküleri perdeye yansıtılırken, salondan alkışlar yükseldi ve oldukça duygulu anlar yaşandı.

Film bitiminde, Gökmen Ulu, tebrikleri kabul etti. Ulu, belgeselinin hazırlanmasına katkı veren Uğur Dündar ve Soner Yalçın ile Foça’daki gösterimini sağlayan CHP İl ve İlçe örgütü yetkilileri ile izleyicilere teşekkür etti.






Okunma: 967
Okunma: 967












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)