ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediye Spor’un minik taekwondocuları il seçme müsabakalarında

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 12.11.2014    

Foça Belediye Spor’un minik taekwondocuları il seçme müsabakalarında



Foça Belediye Spor’un minik taekwondocuları, 15-16 Kasım 2014 tarihlerinde, İzmir Buca Afet Evleri Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Minikler İl Seçme Müsabakaları”na katılacak.

Foça’yı temsil edecek olan minik sporcular, Taekwondo Antrenörü Recep Başkan yönetiminde, yoğun bir antrenman programı dahilinde hazırlık yaptılar.

Müsabakaya katılacak olan sporcular; Ali Rıza Çelik, Miray Çiftçi, Sıla Çetinkol, Eda Çetinkol, Sıla Afacan, Furkan Deniz Akdeniz, Nida İncekara, Tuğba Duran, Ahmet Turan Yıldırım.

Foça Belediye Spor Taekwondo Antrenörü Recep Başkan, konuyla ilgi olarak şu bilgileri aktardı;

“Minikler İl Seçme Müsabakaları”na, 2002-2003-2004 doğumlu sporcular katılacak. Bu kategoride en düşük kuşak, kırmızı, siyah ve üstü. Sporcular, kendi kiloları ve yaş grupları içinde, vücudun tamamı, kol, bacak; eldiven ve yüz korumalı kask kullanarak tamamen güvenli bir biçimde yarışacaklar.

Alt yapıda yetişen sporcularımız da hızla antrenman yaparak, kuşakları ve yaşları tuttuğu sürece yarışmalarda kendini gösterecekler. Taekwondo bir yaşam biçimi. Bu imkanları bize sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız”






Okunma: 936
Okunma: 936












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)