ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dağcılar Ege’nin çatısı Honaz Dağı’nın zirvesine çıktılar

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 3.11.2014    

Dağcılar Ege’nin çatısı Honaz Dağı’nın zirvesine çıktılar



İzmir'in en eski dağcılık kulüplerinden birisi olan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü ile Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün hafta sonunda ortaklaşa düzenlediği etkinlikte dağcılar Ege’nin çatısı Honaz Dağı’na zirve yaptılar.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı İsmail Çoban “Bu güzel etkinlik için İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü’nden 9 kişi, 1 Kasım 2014 Cumartesi günü sabah erkenden Denizli Honaz’a hareket etmiştir. Daha sonra Honaz İlçesi’nden Aydınlar Köyü’ne oradan da kamp alanına gelinerek çadırlar kurulmuştur. Gece çadırlarda kalınmış ve 2 Kasım 2014 Pazar sabahı Denizli Dağcılık Kulübü’nden arkadaşlarla birlikte 1570 rakımlardan Honaz Dağı’nın zirvesine yürüyüş başlamıştır. Öğleye doğru 2571 metre ile Ege Bölgesi’nin en yüksek Dağı yani Ege’nin çatısı olan Honaz Dağı’nın zirvesine çok başarılı ve sağlıklı bir şekilde çıkılmıştır. Zirvede Türk Bayrağımız açılarak bu güzel anlar fotoğraflanmıştır. Daha sonra zirveden inişe geçilmiş ve kamp alanına sağlıklı bir şekilde inilerek etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Ortaklaşa düzenlediğimiz bu güzel etkinliğimizde İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü’müze gereken her türlü yardımı yapan, bizleri çok içten, sıcak, samimi bir şekilde karşılayıp misafir eden Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’ne en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.








Okunma: 1370
Okunma: 1370












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)