ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
FMF Hastaları Topluluğu’ndan Başkan Demirağ’a teşekkür

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 28.10.2014    

FMF Hastaları Topluluğu’ndan Başkan Demirağ’a teşekkür



Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığıyla mücadele eden vatandaşların katılımıyla bir internet sosyal paylaşım sitesinde oluşturulan FMF Hastaları Topluluğu, geçtiğimiz Ağustos ayında, Menemen’de gerçekleştirilen FMF hastalığı bilinçlendirme organizasyonuna yaptığı katkılarından dolayı Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür plaketi sundu.

Sosyal paylaşım sitesinde 7000 civarında üyesi bulunan FMF Hastaları Topluluğu’nun yöneticisi Osman Elmas; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür etti.

Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde yaşayan FMF hastaları tarafından kurulan FMF Hastaları Topluluğu'nun bu yıl 3.'sünü düzenlediği geleneksel organizasyon, 17 Ağustos 2014 tarihinde Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmişti. Hastalığın bilinirliğini arttırmak, teşhis ve tanısı konulan hastalara, hastalık hakkında bilgilendirmede bulunmak ve hastaları bilinçli hale getirmek amacıyla düzenlenen seminere; Prof.Dr. Afik Berdeli, Prof.Dr. Ali Başcı, Kadın Hast. ve Doğum Uzm. Op.dr. Şule Aydın, Pdr ve Eğitim Uzm. Arzu Çalkın ve FMF Grup Yöneticisi Osman Elmas konuşmacı olarak katılmışlardı.

FMF hastalığının tanınırlığını artırmak ve hastalığa dikkat çekmek amacıyla Türkiye'nin muhtelif bölgelerinden gelen FMF hastalarının katılımıyla gerçekleştirilen ve sohbet havasında geçen seminerde; FMF Hastalığının çocuk hastalarda etkileri ve tedavi seçeneği, Amiloidozis teşhisi ve tedavisi, FMF Hastası Kadınlarda Hamilelik dönemi ve ilaç kullanımı , FMF Hastalığının sosyal hayata etkileri ve hastalık psikolojisini yenmenin yolları konulu sunumlar yapılmıştı. Uzman doktorlar tarafından hazırlanan sunumlarla, katılımcılara, FMF hastalığı hakkında detaylı bilgiler verilmişti.






Okunma: 834
Okunma: 834












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)