ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Belediye koleksiyonu sergiye çıktı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 26.10.2014    

Belediye koleksiyonu sergiye çıktı



Konak Belediyesi’nin envanterine kayıtlı bulunan ve belediyenin farklı noktalarında sergilenen resim ve heykeller ‘Konak Belediyesi Sanat Eserleri Koleksiyonu’ adı altında düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Güzelyalı Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılışı yapılan sergide 27 sanatçının 27 eseri yer aldı. Türkiye’nin önemli sanatçıların eserlerinden oluşan serginin açılışına Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra, eser sahibi sanatçılar ile çok sayıda davetli katıldı.

İlk kez İzmirlilerin beğenisine sunulan resim ve heykel çalışmaları davetlilerden tam not aldı. Sergiyi sanatçılar eşliğinde gezen ve eserler hakkında bilgiler alan Başkan Pekdaş, “Bu çalışmalara hep birlikte devam edelim ve birlikte insanların beğenilerinin, zevklerinin gelişmesine katkıda bulunalım. Duyarlılıklar yaratalım. Herhalde en iyi farkındalıklar sanat aracılığı ile gerçekleşiyor. Bizim de böyle katkılarımız olsun. Katıldığınız için teşekkür ederim” dedi. Serginin küratörleri Bingül Başarır, Nail Özlüsoylu ile Reyhan Abacıoğlu'na teşekkür eden Başkan Sema Pekdaş günün anısına sanatçılara dolmakalem seti hediye etti.

Konak Belediyesi Sanat Eserleri Koleksiyonu Sergisi, 22 Aralık tarihine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.






Okunma: 849
Okunma: 849












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)