ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Regata Yarışları nefesleri kesti

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 6.10.2014    

Foça Regata Yarışları nefesleri kesti



Foça Yelken ve İhtisas Kulübü (FYİK) tarafından, Foça Belediyesi ve Neilson Club Phokaia’nın destekleriyle, 3-4-5 Ekim tarihlerinde yapılan geleneksel Foça Regata Yarışları, son derece zevkli ve çekişmeli geçti.

2014 Yılı Foça Regata Yarışları; Bodrum, Foça, Marmaris ve Urla’dan 16 tekne ve 76 yarışçının katılımıyla yapıldı. Rotası, kıyı şeridinden de izlenebilen Foça Regata, vatandaşlara seyir zevki yaşattı.

Dereceye giren takımlar için, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda plaket töreni düzenlendi. Foça Belediyesi Meclis Üyesi Serdar Tunçbay, TYF İzmir İl Yelken Temsilcisi - Yarış Baş Hakemi Turan Yılmazkoç, FYİK Başkanı Reşit Çınarlı, FYİK Yöneticisi Bülent Kaşarcı, Neilson Club Phokaia Genel Müdürü Seçkin Yılmaz ve FYİK Antrenörü Erhan Taşlı, dereceye giren takımlara plaketlerini verdi.

Turan Yılmazkoç, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada; “Foça Regata Yarışları; Avrupa Şampiyonları, Balkan Şampiyonları ve uluslararası yarışlarda önemli dereceler elde eden yelkenciler yetiştiren FYİK’in, özellikle gençlere yelkenciliği ve denizciliği tanıtmak sevdirmek amacıyla yaptığı, çok özel bir yarıştır. Bir eğitim yarışıdır. İlki, 1995 yılında yapılan Foça Regata, markadır.’’ dedi.



2014 Foça Regata Yarış Sonuçları;

Destek 1 Sınıfı:
1.Auriga, 2.Final, 3.Tutku

Destek 2 Sınıfı:
1.Ayandon, 2.Lady Fast, 3.Sun N Fun

Destek 3 Sınıfı:
1.Beta-4, 2. Cordelia, 3.Saygılı

Günün İlk Finiş Yapan Teknesi:
Cygnus






Okunma: 987
Okunma: 987












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)