ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı briççiler Denizli’den başarılı sonuçlarla döndüler

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 9.9.2014    

Foçalı briççiler Denizli’den başarılı sonuçlarla döndüler



Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi, Türkiye Briç Federasyonu tarafından 6-7 Eylül tarihlerinde Denizli’de düzenlenen ‘‘7. Pamukkale Briç Şenlikleri’’nde başarılı sonuçlar kazandı.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi adına yarışan Enver Durulmuş ve Soner Kayabaş, 2 seans açık ikili maçında 3.’lük kazandı. Swiss Patton Takım maçında ise, sadece 2 puan farkla ilk 3’e giremeyerek, 5.’lik elde etti. Foça Belediye Spor Briç Takımı, kazandıkları başarılarla, şenliğe katılan 25 takımın arasında öne çıkanlar arasında yer aldı.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı turnuvada kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte ziyaret etti.

Başkan Gökhan Demirağ, Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi oyuncularını başarılarından ötürü kutladı. Başkan Demirağ; ‘‘Briç şubemiz, artık alışageldiğimiz üzere, katıldıkları tüm turnuvalarda başarılı sonuçlar elde ederek, bizleri mutlu ediyor ve Foça’mızı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum.’’ dedi.

‘‘7. Pamukkale Briç Şenlikleri’’ Türkiye Briç Federasyonu’nun çok önem verdiği turnuvalardan bir tanesi. Bu turnuvada dereceye giren sporculara ‘‘Altın Masterpoint’’ verildi.

Briç camiasında, turnuvalar; 3. önem sırasında ‘‘Yeşil Masterpoint’’ (yeşil), 2. önem sırasında ‘‘Kırmızı Masterpoint’’ (5 yıl süresinin altında gelenekselleşen turnuvalar, Foça Briç Festivali vb.) ile 1. ve en önemli sırada, ‘‘Altın Masterpoint’’ olarak kabul ediliyor.






Okunma: 871
Okunma: 871












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)