ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Sevimli dostlar için Foça’da Balkan rüzgarı esecek

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 3.9.2014    

Sevimli dostlar için Foça’da Balkan rüzgarı esecek



Makedon göçmeni gençlerin kurduğu Balkan Beatz Orkestar (BBO) Foça Hayvanlara Yardım Derneği’nin (HAYAD) düzenlediği dostluk ve dayanışma yemeği yemeğinde, sokak hayvanlarına yardım için çalacak. Foça HAYAD’ın faaliyetlerine katkı yapmak için ücret almadan performans sergileyecek olan BBO, daha önce defalarca çaldıkları Foça’da yeniden Balkan rüzgarları estirecek.

Konuyla ilgili olarak HAYAD ve BBO üyelerinin birlikte katıldığı basın açıklamasında konuşan HAYAD Yönetim Kurulu Başkanı Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu sokaktaki hayvanlar, barınak ve klinikteki faaliyetlere katkı sağlamak için düzenledikleri geceye, hayvanseverleri de, sevmeyenleri de davet etti.



Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu; “Foça’da üç yıl boyunca sürdürdüğümüz çalışmalarda çok verimli sonuçlar elde ettik. Foça Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ, hizmet binamızın oluşturulması ve veterinerlik hizmetlerinin sağlanması konularında derneğimize büyük destek verdi. Üyelerimiz ve belediyenin katkıları da var, ama gelirlerimizin önemli bölümünü düzenlediğimiz etkinliklerden elde ediyoruz. 5 Eylül 2014 Cuma gecesi, saat 20.30’da, Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal Tesisleri’nde başlayacak olan Türk-Balkan gecemiz için yüreği güzel gençlerimizden büyük destek aldık. Hepsini alınlarından öpüyor ve teşekkür ediyorum. Konuklarımıza coşkulu müziklerin yanı sıra bazı sürprizlerde hazırlıyoruz. Sadece Foçalıları değil tüm İzmirli hayvan dostlarını aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

Kuruoğlu, davetiyelerin Foça Pet Shop, Yağmur Tekstil ve Bonjour Kuyumculuk’tan temin edilebileceğini, ayrıca 0 542 723 81 23 No’lu dernek telefonundan kendilerine ulaşılarak rezervasyon yaptırılabileceğini sözlerine ekledi.

Balkan Beatz Orkestar üyeleri de, böyle hayırlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını söylediler.






Okunma: 861
Okunma: 861












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)