ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Demirağ’dan Yenifoçalı sörf ve yelkencilere ziyaret

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 27.8.2014    

Başkan Demirağ’dan Yenifoçalı sörf ve yelkencilere ziyaret



Başkan Demirağ, geçtiğimiz hafta sonu, Yenifoça Windsurf ve Yelken Kulübü’nü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yenifoça windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Nadir Nizam, kulüp olarak hedeflerinin Yenifoça ve çevresindeki sporseverleri denizle buluşturmak, windsurf ve yelken sporu ile tanıştırmak olduğunu söylerken; “Kulübümüzde eğitim gören sporcular sadece windsurf ve yelkenle tanışmıyorlar. Aynı zamanda bu disiplinlerin kurallarını, mantığını ve işleyişini öğrenerek yelken sporcusu oluyorlar.” dedi.

Foça Belediye Başkanı’na teşekkür eden Kulüp Başkanı Nizam; “Foça Belediye Başkanımız Gökhan Dermirağ’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Amacımız Yenifoça’dan uluslararası arenada yarışacak sporcular yetiştirmek ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaktır.” diye konuştu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, Yenifoça’da kuzey rüzgarlarının kuvvetli ve sık olmasının yanında son derece güvenli bir koy olduğunu ve Windsurf tutkunları için yeni bir cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Başkan Demirağ; “Yenifoça sahilinde sörf öğrenmek ve yapmak bir nimettir. Rüzgar mükemmel, üstelik düşünce ayağa kalkılabilen özel bir denizimiz ve daha da önemlisi Mavi Bayraklı, tertemiz bir denize sahibiz.” dedi.

Yenifoça Windsurf ve Yelken Kulübü’nün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Gökhan Demirağ; “Yenifoça’da Nisan ayından, Kasım ayına kadar sörf yapılabilir. Üstelik ilçeye ulaşım kolay. Foça Belediyesi olarak deniz sporlarına olan desteğimiz devam edecektir.” dedi.






Okunma: 826
Okunma: 826












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)