ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Marsilya Meydanı’nın konuğu ebru sanatçısı Seçil Erkol’du

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 23.8.2014    

Marsilya Meydanı’nın konuğu ebru sanatçısı Seçil Erkol’du



Foça Belediyesi’nin yeniden düzenleyerek sanat sokağı haline getirdiği Marsilya Meydanı Sanat Sokağının konuğu ebru sanatçısı Seçil Erkol’du.

İstanbul’daki atölyesinde ebru sanatı ile uğraşan Seçil Erkol, uzun süredir yaz aylarında Foça’da ebru sergisi açıyor.

Seçil Erkol, “Öncelikle Foça Belediye Başkanımıza bize bu imkanı sağladığı için teşekkürlerimizi sunarız. Çocukluğumuzun, gençliğimizin geçtiği ve her yaz özlemle geldiğimiz Foça’mızda sizlerle, ebru sanatımız gibi bir güzelliği paylaşmış olmak bizim için en büyük mutluluk” dedi.

Seçil Erkol, “Amacımız; ebru yaparken yaşadığımız mutluluğu, coşkuyu karşımızdakilere de yaşatabilmek, ebru sanatını yaşantımızın her anına dahil edebilmek, bu sanatı kalıcı kılabilmektir. Bu amaç doğrultusunda ebru sanatını sadece kağıt üzerine değil kumaş, seramik, ahşap, sedef ve midye kabuğu gibi çeşitli objeler üzerine uygulayarak bizlerden sonraki kuşaklara da bu sanatı sevdirmek ve duyulan ilgiliyi daha da arttırmaktır” dedi.

Foça ile çocukluğundan bu yana bir gönül bağı olduğunu söyleyen sanatçı Seçil Erkol, “1993 yılından beri bu eşi benzeri bulunmaz, harika bir gün batımının bulunduğu, huzur, özgürlük ve sanat dolu sokakları, taş evleri, güneşi, kedisi, balıkçısı, masmavi denizi ve koyları ile bizi her daim kucaklayan bu ilçede yaşamak en büyük zenginliğimizdir” diye konuştu.






Okunma: 1125
Okunma: 1125












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)