ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘‘Foçalı Balıkçı’’ Sanat Sokağı’nda

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 7.8.2014    

‘‘Foçalı Balıkçı’’ Sanat Sokağı’nda



Fotoğraf Sanatçısı Haluk Erdik’in fotoğraflarından oluşan ‘Foçalı Balıkçı’ isimli belgesel fotoğraf sergisi, Foça Sanat Sokağı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

5 Ağustos Salı günü gerçekleşen sergi açılışına; Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, belediye meclis üyeleri, Foçalı balıkçılar ve sanatseverler katıldı.



Başkan Gökhan Demirağ, Haluk Erdik’e, sergi anısına teşekkür plaketi verdi.

Başkan Demirağ, sergi açılışına katılanlara hitaben yaptığı konuşmada; ‘‘Çok kıymetli bir sanat eseri ile karşı karşıyayız. Benimde beraber çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğum, çok değerli Haluk kardeşimizin sergisiyle başbaşayız. O çok kıymetli bir insan, fotoğrafçılık konusunda yıllarca beraber çalıştık. Onun, devam edecek süreçte profesyonel anlamda çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Kendisine, bundan sonraki kişisel ve mesleki yaşamında başarılar diliyorum. Hepinize geldiğiniz için, destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde, böylesi güzel ambiyansları yaratacağımız ve sanatı ön plana çıkaracağımız projelerde sizlerle buluşmak üzere diyorum.’’ dedi.



Haluk Erdik, ‘‘Bir Foçalı olarak, Foça’da yaşayan balıkçıları konu edinen bir sergi açmaktan dolayı mutluyum. Sergi, siyah-beyaz ve çoğunlukla renkli, belgesel bir yaklaşımla çekilmiş 33 fotoğraftan oluşuyor. Balıkçılık mesleği, gerçekten güç koşulları olan bir meslek. Bu serginin kahramanları Foçalı Balıkçılardır. Destekleri için, Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘‘Foçalı Balıkçı’’ fotoğraf sergisi, 8 Ağustos Cuma akşamına dek, 20.00-24.00 saatleri arasında görülebilecek.








Okunma: 875
Okunma: 875












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)