ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı sporcular, Türkiye’nin gururu oldular

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 4.8.2014    

Foçalı sporcular, Türkiye’nin gururu oldular



Laser 4.7 Avrupa Şampiyonası’nda 3. olan Foça Yelken İhtisas Kulübü (FYİK) sporcusu Berkay Abay ve yine aynı şampiyonada Laser 4.7 kızlar sınıfını 12. sırada tamamlayan başarılı yelkenci Ecem Elmas için kutlama töreni ve kokteyl düzenlendi.

FYİK binası önünde düzenlenen plaket töreninde konuşan Başkan Demirağ; ‘‘Gençlerimizin bizleri çok sevindiren bu başarısının, Foça için çok önemli olduğunu düşünüyorum. 1990 yılından beri ilçemizde faaliyet gösteren Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcuları katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Geçmişte büyük başarılar kazanmış Foçalı Ateş ve Deniz Çınar kardeşleri de burada sevgiyle anmak isterim. Norveç'de düzenlenen Laser 4,7 Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa 3.sü olan Berkay Abay ve başarılı bir derece elde eden Ecem Elmas’ı yürekten kutluyor, spor yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu başarılı sonuçlar, diğer genç kardeşlerimiz içinde örnek olacaktır. Başarıda katkısı olan Foça Yelken İhtisas Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Yelken Federasyonu’na, milli takım antrenörlerine ve sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum. Foça Belediyesi olarak, bundan sonraki süreçte de, sporcu gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.



Berkay Abay, 23 ülkenin katılımıyla, 25 Temmuz - 1 Ağustos 2014 tarihinde Norveç'de düzenlenen Laser 4,7 Avrupa Şampiyonası’nda; 178 yarışmacı içinde Avrupa 3.sü olarak kürsüye çıktı. Ecem Elmas ise, Laser 4,7 kızlar sınıfında Gümüş Grup 12.’si oldu.






Okunma: 923
Okunma: 923












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)