ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dayanışma böyle olur!

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 3.8.2014    

Dayanışma böyle olur!



Foça Belediyespor Masterleri’nin Karşıyaka Alaybey Masterleri ile 3 Ağustos Pazar günü, Foça 11 Eylül Stadı’nda oynadıkları dostluk maçı öncesinde; Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerince, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a teşekkür plaketi verildi.

Karşıyaka Spor Kulübü Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a, Foça Belediyespor Kulübü’nün sahalarını kendilerinin kullanımına açması nedeni ile teşekkür plaketi verdi.

Teşekkür plaketinin takdimi sırasında, Başkan Metin Yıldırım’a, Alt Yapı Koordinatörü Rıza Tuyuran ve Alt Yapı Yönetim Kurulu üyesi Yücel Çağatay eşlik etti.

Plaket takdiminde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım; ‘‘Gerçekten, Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum. Karşıyaka Spor Kulübü’nün arayıp da bulamadığı tesisleri, biz bugün Sayın Gökhan Demirağ Başkanımızdan, kullanıma hazır halde aldık. Çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da; ‘‘Karşıyaka Spor Kulübü ile var olan dostluğumuz, bundan sonra işbirliği ile devam edecek. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Zaten bölgemiz çok yakın biliyorsunuz... Karşıyaka demek Foça demek, Foça demek Karşıyaka demek. Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek verdik, sağolsunlar onlarda bizi onore ettiler. Plaketleri için teşekkür ediyoruz, Foça Belediyespor adına. Umarım bu sezon istedikleri yere gelirler ve şampiyon olurlar.

Foça Belediyespor Masterler futbol takımımız, bu güzel Pazar gününde; Karşıyaka Alaybey Masterleri ile bir futbol müsabakası yapacak. Dostluk içerisinde geçsin. Hem dostluğu, kardeşliği, hem de birlikteliği arttırıcı faaliyetler bunlar. Geldikleri için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Centilmence geçen futbol maçının sonunda; Foça Belediyespor Masterleri, Karşıyaka Alaybey Masterleri’ni 5-2 mağlup etti.






Okunma: 917
Okunma: 917












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)