ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
3x3 hızlı başladı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 3.8.2014    

3x3 hızlı başladı



Türkiye Basketbol Federasyonu 2014 Yaz Dönemi faaliyet programı içerisinde yer alan 3x3 Türkiye Turu tek pota basketbol turnuvalarının 14. Ayağı Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın basket atışıyla başladı.

Foçalılar ve tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Türkiye Basketbol Federasyonu, Foça Belediyesi işbirliğinde Adidas’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen 2014 Yaz Dönemi 3x3 Türkiye Turu tek pota basketbol turnuvalarının Foça ayağı açılış konuşmasını yapan Başkan Demirağ, Türkiye Basketbol Federasyonu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, “Foça’da gelenekselleşen sokak basketbolu turnuvaları ile Türk sporunun gelişmesi ve sporcu kazandırılması anlamında büyük bir katkı sağlıyor. Foça Belediyesi olarak katkı verebiliyorsak ne mutlu bize. İyi bir turnuva olmasını diliyoruz” dedi



Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik ise yaptığı konuşmada, Türkiye Basketbol Federasyonu, Adidas 3x3 Türkiye Turunun bu sene 14. Ayağını Foça’da gerçekleştirdiklerini ve burada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ ve ekibinin büyük desteği ile muhteşem bir organizasyona imza atacağımıza eminiz. Geçen sene çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu etkinliği Türkiye’nin birçok noktasında, farklı coğrafyalarında düzenliyoruz ama Foça dendiği zaman artık bir sokak basketbolu kültürü oluştuğunu görüyoruz. Foça’da olduğumuz için mutluyuz, 2 gün burada basketbol şöleni olacak” diye konuştu.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ise yaptığı konuşmada, “Bu güzel ilçemiz turizminin yanında, kültürün, sanatın, ve sporun yanında olduğunu bu vesileyle herkese göstermiş oluyor. Böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın haklı gururunu hep beraber yaşıyoruz. Ümit ediyorum ki bu faaliyetler sonucunda keşfedilmemiş gençlerimiz spor dünyasına, dünya sporuna katılacak. Turnuvanın eğlenceli, bol müsabakalı geçeceğine inanıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Kaymakam Niyazi Ulugölge, Federasyon yetkililerine plaket takdim etti. Turnuva Başkan Demirağ ve Kaymakam Ulugölge’nin basket atışlarıyla başladı.






Okunma: 793
Okunma: 793












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)