ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Masterlerde Foça, Diyarbakır ve Sarıyer’le kapıştı

   .:: Duyurular, Haberler


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.4.2014    

Masterlerde Foça, Diyarbakır ve Sarıyer’le kapıştı



Antalya’da yurtiçi ve yurtdışından toplam 42 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Turkey Soccer Cup 2014 Futbol Turnuvası ikinci gün maçları ile devam etti.

25 Nisan 2014 Cuma günü saat 11.30’da Diyarbakır takımı ile karşılaşan Foça Belediyespor Masterler takımı maçı Faruk’un attığı gollerle 2 -1 kazanarak puanını 6’ya çıkardı. Ancak Foça bu maçtan 4 oyuncusunun sakatlanması nedeniyle pekte mutlu ayrılmadı.



Foça; fikstür gereği aynı gün saat 18.45’te İstanbul takımı Sarıyer Şöhretler Masterler takımı ile turnuvadaki üçüncü maçını yedek oyuncularını ilk onbire alarak ve yedeksiz olarak oynadı. Süper Lig, Bank Asya dahil profesyonel liglerde oynamış oyuncuların da yer aldığı Sarıyer Şöhretler takımı önce Kamil’le 1-0 öne geçti. Faruk Foça adına beraberliği sağladı. Turnuva kurallarına aykırı olarak bir pozisyon sonrası küfreden ve sahadan atılması gereken Sarıyerli oyuncunun cezasının hakem tarafından sarı kartla geçiştirilmesi, üstelik Foçalı oyuncuya da sarı kart göstermesi, itirazlara ve oyunun bir süre durmasına neden oldu. Bu pozisyondan sonra sertlikler arttı, mücadele kızıştı. Hakemin bazı ilgisiz pozisyonlarda yine Sarıyer lehine çaldığı düdükler maçın seyrini değiştirdi. Kamil ile ikinci, Dinçer ile üçüncü gole kavuşan İstanbul ekibine Foça cevap veremedi. Grubun en güçlü takımı Sarıyer 3-1’lik skor sonrası 9 puanla yarı finallerin en büyük adayı oldu.

Foça Belediyesor Masterler takımı grup maçlarını 26 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 11.30’da oynayacağı Kıbrıs Alsancak Masterleri maçıyla tamamlayacak. Bu maçı kazanması halinde yarı finalde mücadele etme şansını yakalayabilecek.

Seyfi GÜL







Okunma: 2865
Okunma: 2865












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)