ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
TUTAP Ege Bölge Temsilciliği tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 22.4.2014    

TUTAP Ege Bölge Temsilciliği tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı



18 Nisan’da, Turizm ve Tanıtma Platformu Genel Başkanı Fikret Yıldız’ ın katılımıyla Turizm Tanıtma Platformu Ege Bölge Temsilciliği’nde “TÜRKİYE DÜNYA DA BİR İNCİ İZMİR TÜRKİYEDE BİR İNCİ“ sloganıyla Türkiye’nin büyük bir marka değerine sahip olduğu ve Ege bölge temsilciliğinin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Turizm ve Tanıtma Platformu’nun İzmir’de yürüteceği çalışmalar:

1. İzmir Merkez ve taşra ilçelerinin tamamını içine alacak münhasır tanıtım filmleri hazırlanacak. Bu filmlerde tarihi ve turizm özelliklerin yanı sıra yöresel zenginlikler, somut olmayan Kültürel değerler, sosyal yaşam ve doğal güzellikler vurgulanacaktır.

2. İzmir ve ilçelerinde farklı kurumların bundan önce yapmış oldukları çalışmalar ve elde ettikleri tüm materyaller incelenecek ve bu çalışmaların üzerinde daha kaliteli ve prestijli ürünler hazırlanacaktır.

3. Türkiye’nin en geniş tanıtma portalı olan www.turkiyetanitma.com adresinde İzmir merkez ve ilçelerin tamamına ait alanlar doldurulacak ve ilgili kurumlara alan tahsisi yapılacaktır.

4. İzmir'in turizm ve tarihi bakımdan önemli 13 İlçesinin kısa tanıtım filmleri hazırlanarak TRT ekranlarından yurtiçi ve dışında yayınlattırılarak tanıtımları yapılacaktır.

5. Yürütülecek tüm çalışmalar ile alakalı Valilik, İl kültür Turizm Müdürlüğü, yerel yönetimlerler ve ilgili kurumlarla işbirliği yapılacak olup elde edilen tüm materyallerin paylaşımı ile İzmir'in tanıtımına katkı sağlanacak ve birikimlerin hedef kitlelere ulaşmasında da destek verilecektir.

6. İzmir sınırları içerisinde bulunan Unesco Dünya Miras Aday listede yer alan merkezlerin tanıtım çekimleri yapılarak TUTAP Tarafından yürütülen "Dünya Mirası Türkiye" Projesinde yer verilecektir.

7. Tanıtım Projeleri ve yürütülen çalışmalar ile alakalı her türlü bilgi değerli basımız ile paylaşılacak olup kamuoyunu bilgilendirme konusunda işbirliği yapılacaktır.






Okunma: 1407
Okunma: 1407












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)