ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Masterler – Alaybey Masterler 4 -3

   .:: Duyurular, Haberler


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.4.2014    

Foça Masterler – Alaybey Masterler 4 -3



Antalya’daki uluslararası turnuvalarda İzmir’i temsil etmeye hazırlanan iki master ekibi 20 Nisan 2014 Pazar günü Foça 11 Eylül Stadı’nda karşılaştı. Alaybey takımı daha dinamik ve birbirine uyumlu oyunculardan kurulu olmasına rağmen, fırsatları daha iyi değerlendiren Foça Belediyespor Masterler’ine 4-3’lük skorla yenilmekten kurtulamadı.

Yaşları kırkı aşan, amaçları sporun ve yaşamın içinde kalarak, kurdukları yeni dostluklar, arkadaşlıklarla sahalarda mücadele etmek olan masterler Foça’daki maçta da hünerlerini sergilediler. Maçın kaderini belirleyenler arasında aslen Foçalı olan, ancak son turnuvalara Alaybey forması ile katılan Bedri Kıpırdak önemli rol oynadı. Ercan ve Bedri Kıpırdak (P) kardeşler birer, Faruk ise iki golle Foça’nın golcü isimleri oldular. Alaybey Masterler’in gollerinin ikisini santrfor İsmet, diğerini Hakan kaydetti.



Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ maç öncesi sahaya gelerek misafir takım oyuncularına tek tek hoş geldin dedi, her iki takıma başarılar diledi.

Maç Foça’nın üstünlüğüyle ancak her iki takım oyuncularının dostluk gösterileri ve bir başka müsabakada yine karşılaşma dilekleriyle sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3409
Okunma: 3409












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)