ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Gökhan Demirağ “‘Panel yol gösterici olacaktır”

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 18.4.2014    

Başkan Gökhan Demirağ “‘Panel yol gösterici olacaktır”



Dokuz Eylül Üniversitesi Mali Koordinatörü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Alp Timur’un moderatörlüğünde düzenlenen ‘Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: 2013 Değerlendirmesi ve Gelecekten Beklentiler’ konulu panele konuşmacı olarak, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, Reha Midilli Foça Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Kozak, Edutus College Üniversitesi (Macaristan) Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tibor Sandor ve Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği Başkanı Işıl Dirim Kavitaş katıldı.

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen ‘Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: 2013 Değerlendirmesi ve Gelecekten Beklentiler’ Paneli açılış konuşmasını yapan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, panelin yol çizici olacağına inandığını söyledi.

Foça Marka olma yolunda

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen panelin açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça, turizm anlamında bir marka olma dönemine girmiştir. Turizm çok meşakkatli bir iştir. Foça turizmi, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu İlke ve İnkılaplar doğrultusunda belli bir noktaya geliyor” dedi.

Panel yol çizici olacaktır

Başkan Demirağ, ülkemize gelen turist sayısında artış olduğunu belirtirken, “Foça 12 İyon kentinden biri. turizmi değerlendirirken yerel yönetimler olarak çok önemli avantajlarımız olduğunu anlıyoruz. Turizm için 12 ay boyunca çok çalışılması gerektiği ortada. Turizm çeşitliliği anlamında sektörel faydaların ne noktada olabileceğini burada tartışıyor olmak, bizlere yol çizecektir” diye konuştu.

Panele, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ege Turizm Derneği Başkanı Önder Kayın, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Avşar Kurgun, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.








Okunma: 1611
Okunma: 1611












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)