ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dünya çocukları 22. kez Karşıyaka’da

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 16.4.2014    

Dünya çocukları 22. kez Karşıyaka’da



Karşıyaka Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği, bu yıl 22’nci kez dünya çocuklarını ağırlayacak. 19- 24 Nisan tarihleri arasında yapılacak şenliğe yedi farklı ülkeden 71 çocuk katılacak. Dünya çocuklarının barış, dostluk ve sevgide buluştuğu şenlik boyunca Karşıyaka’nın farklı noktalarında onlarca gösteri sunulacak.

TÜM GÖSTERİLER ÜCRETSİZ

TRT’den sonra en uzun soluklu “Çocuk Şenliği” olma özelliğine sahip “Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği”nin bu yıl ki yabancı misafirleri 19 Nisan’da İzmir’e gelecek. Karşıyaka’daki okulların da katılımı ile kent yedi gün boyunca festival alanı gibi süslenip, katılan ülkelerin bayraklarıyla donatılacak. Şenlik kapsamında ilk gün tüm gruplar yöresel kıyafetleri ile Carrefour’da gösteriler yapacak. Carrefour Alışveriş Merkezi ve CarrefourSa ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek tüm gösteriler ücretsiz olacak.

ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ 21 NİSAN’DA

Şenliğin kortej yürüyüşü 21 Nisan günü 18.00’de yapılacak. Anayasa Meydanı’ndan Latife Hanım Köşkü’ne kadar sürecek yürüyüş sonrasında yabancı konuklara resepsiyon verilecek. 23 Nisan günü ise tüm okullarda gösteriler yapılacak. Kapanış gösterileri de aynı günün sonunda, Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. 7 farklı ülkeden gelen çocuklar, 24 Nisan’da Karşıyaka’dan ayrılacak.

KATILAN ÜLKELER

Azerbaycan- Bakü, Bulgaristan – Sofya, Gürcistan – Kutaisi, Kırgızistan – Bişkek, KKTC- Girne, Makedonya – Josifovo, Rusya - Krasnodar






Okunma: 906
Okunma: 906












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)