ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

   .:: Duyurular, Haberler


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.4.2014    

Foça Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı



Foça Belediye Meclisi, 30 Mart 2014 tarihinde seçilen yeni üyeleriyle ilk toplantısını 9 Nisan 2014 Çarşamba günü yaptı. Üst üste 3. kez seçilerek yeniden Belediye Başkanı olan CHP’li Gökhan Demirağ’ın başkanlığında ilk toplantıyı çok sayıda Foçalı da izledi.

YENİ EKİP, YENİ DÖNEM, YENİ HEYECAN

Açış konuşmasında; yeni ekip, yeni dönem, yeni heyecanla göreve başladıklarını ve yeni meclis üyeleri ile Foça için çok önemli ve güzel işler yapacaklarına inandığını belirten Demirağ 11 CHP’li 4 MHP’li üyeden oluşan meclisin Foça’ya hayırlı olmasını diledi.



Gökhan Demirağ, “Yeni oluşan meclisimizle Foça’ya yeni vizyon çizeceğiz. Eleştirilere açık olacağız. Yapılan muhalefetten kendimize dersler çıkaracak tecrübeye sahibiz. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içinde bir beş yıl geçireceğiz” diye konuştu.

Foça Belediye Meclisi açılış konuşmaları ve yeni üyelerin tanıtılmasının ardından başkanvekillerini seçti. Yapılan oylama sonucu Meclis 1. Başkanvekilliğine CHP’li Serdar Tunçbay, 2. Başkanvekilliğine ise Bahar Öztürk getirildi.

Seçimlerin ardından dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3525
Okunma: 3525












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)