ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Aziz Kocaoğlu Foça’yı ziyaret etti

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 8.4.2014    

Başkan Aziz Kocaoğlu Foça’yı ziyaret etti



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Nisan Pazartesi günü, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ve Foça’yı ziyaret etti.

30 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu’nun hafta başındaki ilk durağı Foça ve Menemen belediyeleri oldu. İlk olarak Foça Belediyesi’ni ziyaret eden ve Başkan Gökhan Demirağ'ı tebrik ederek, başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, yeni dönemde de birlikte güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Foça ziyaretinde, belediye meclis üyeleri ile de tanışan Başkan Kocaoğlu, belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.



Çalışmalarını tevazu içinde yürüteceklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu; “3 dönem kazanmanın başarısı ve tevazu içinde, başımızı daha da çok eğerek hizmetlerimizi, hemşehrilerimizle birlikte yürüteceğiz. Başarı baş eğmeyi gerektirir. Daha çok hizmet etmek, saygılı olmak, tevazu içinde olmak gerekir. Bunu başkanlarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum. Çalışıp İzmirli hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız.” dedi. Başkan Kocaoğlu, Foçalılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.






Okunma: 1461
Okunma: 1461












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)