ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Demirağ mazbatasını aldı Foça’yı turladı

   .:: Duyurular, Haberler


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 4.4.2014    

Demirağ mazbatasını aldı Foça’yı turladı



30 Mart 2014 seçimlerinde üst üste üçüncü kez Foça Belediye Başkanlığı’nı kazanan Gökhan Demirağ 4 Nisan 2014 Cuma günü mazbatasını alarak yeni dönem görevine başladı. Mazbatasını aldıktan sonra kurban kestiren Demirağ, meclis üyeleri ve partililerle ilçe sokaklarında dolaştı, esnafla kucaklaştı, tebrikleri kabul etti.

Saat 10.30’da beraberinde partisinden seçilen belediye meclis üyeleri ile birlikte Foça Hükümet Konağı’na gelen Gökhan Demirağ’a mazbatası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Derya Zorlu tarafından verildi. Demirağ’ın ardından yeni seçilen CHP ve MHP’li Foça Belediye Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı.

MAZBATASINI BABASININ ELİNDEN ALDI

Meclis üyeliğine seçilenler arasında yer alan CHP’li Poyraz Aksoy mazbatasını, geçen dönem Foça’yı İl Genel Meclisi’nde temsil eden ve bu dönem aday olmayan babası Vedat Aksoy’un elinden alkışlarla aldı.



Hükümet Konağı önünde tüm meclis üyeleri ile birlikte fotoğraf çektiren Demirağ kısa bir konuşma yaparak zorlu bir seçim dönemi sonunda Foça halkının yeni yönetimini belirlediğini, bundan sonra parti kimliğini bir kenara bırakarak tüm Foça halkı için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Demirağ; “Yeni bir ekiple yeni bir döneme başlıyoruz. Amacımız Foça’ya hizmet etmek. Parti rozetimizi bir kenara bıraktık. Sorumluluğumuz büyük. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışma içine girip Foça’mızı gelebileceği en üst noktaya taşımak istiyoruz. Bize güvenen Foça halkına teşekkür ederim. Seçim dönemi boyunca yarışa girdiğimiz tüm diğer parti adaylarını da kutlarım. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

KADROLARDA REVİZYONA YORUM YOK

Demirağ belediye kadrolarında büyük bir revizyon yapılacağı söylentilerine dair bir soruyu “Bu konuda şimdilik bir yorum yapmam doğru olmaz” diyerek cevapladı.

Demirağ ilçe girişinde yeni döneminin hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle iki adet kurban kestirdi. Partililerle birlikte ilçe sokaklarını ve esnafı dolaşan Demirağ partisinin seçim bürosu önünde coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Demirağ burada tebrikleri kabul etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 3462
Okunma: 3462












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)