ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça İl Birinciliği müsabakalarına iki takımla katılıyor

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 26.3.2014    

Foça İl Birinciliği müsabakalarına iki takımla katılıyor



Foça Belediyespor Voleybol Şubesi, bayan voleybol takımları elde ettikleri başarılar ile İzmir voleybolunda adından sıkça söz ettiriyor.

Bu sezon, altyapı liglerine, yıldız ve genç bayan voleybol takımları ile katılan Foça Belediyespor, üst gruplara çıkma başarısını gösterdi. Genç bayanlar, İzmir’in ilk sekiz takımı arasına girerek, bu başarısına artı bir değer kattı.

Bölgesel Lig Bayan Voleybol Takımı ise, bu yıl çok eleştirilen tek devreli sistemle oynadığı maçlar sonunda, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak grubunu ikinci sırada bitirerek, final oynama şansını kaçırdı.

Foça Belediyespor Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı; bu hafta sonu başlayacak olan, Büyük Bayanlar Voleybol İzmir İl Birinciliği Müsabakaları’na, iki takımla katılacağımızı açıkladı. Yusuf Bakırlı; ‘‘Bu kupada, 3 yıl üst üste İzmir İl Şampiyonu olan Büyük Bayan A Takımımız, yine şampiyonluk için oynayacak. Genç ve Yıldız oyuncularımızdan kurulu B Takımımız ise, gelecek yılların büyük bayan takımının iskeletini oluşturmaya çalışacak ve deneyim kazanacak. İzmir Voleybolu’nda çok ciddi yatırımlar yaptık ve Foça Belediyespor’u başarılarla temsil ettik. Özveriyle mücadele eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

2014 Yılı İzmir İl Birinciliği Müsabakaları’na katılacak olan, Bayan Voleybol A Takımı, A Grubu’nda; K. Yapı Buca, D.S.İ., Bornova Belediyesi, RA Spor, Trabzon Gücü ve Özateş-B ile:

Bayan Voleybol B Takımı ise, B Grubu’nda; Özateş-A, Altay S.D., Kemalpaşa Belediyesi, K. Çelebi Üniversitesi, Petkim, Fatih Klj. SK. ve Dost Spor ile mücadele edecek.






Okunma: 2652
Okunma: 2652












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)