ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gençler BAL’ın tadını çıkarıyor / Foça Bldspor –Edremit Bldspor 2 -0

   .:: Duyurular, Haberler


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.2.2014    

Gençler BAL’ın tadını çıkarıyor / Foça Bldspor –Edremit Bldspor 2 -0



Foça 11 Eylül Stadı
16 Şubat 2014 Pazar, saat 13.30

HAKEMLER: (İSTANBUL BÖLGESİ)
Sinan Ertingu – Nebahat Makyur – Ali Tuna

FOÇA BELEDİYESPOR : Mahir - Alpay – Serkan Tanrıseven - Aykut – Talip – Oğuz(Dk.86 Mehmet) – Batuhan – Özkan – Evren (Dk.53 Fatih)– Emre – Necati (Dk.53 Fikret)

EDREMİT BELEDİYESPOR : Sancar – Hamza – Farukhan – Hüseyin – Şükrü – Ramazan – Tugay – Ercan – Ertangazi – Cemil – Fevzi

GOLLER : Fatih – Emre (Foça Bldspor)

SARI KARTLAR: Dk.45 Serkan Tanrıseven – Dk.74 Oğuz - (Foça Bldspor)-Dk.55 Hamza – Dk.87 Ercan – Dk 90 +2 Hüseyin (Edremit)



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta ikinci yarı başında kadrosundan 16 futbolcuyla yollarını ayıran ve U16 ve U17 kategorisindeki Foçalı gençlerle maçlara çıkan Foça Belediyespor tam anlamıyla BAL’ın tadını çıkarmaya başladı. Her maçta fark yemesi beklenen gençler son iki haftada biri deplasmandan olmak üzere iki galibiyet çıkardılar. Önce Kütahya İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor takımını Kütahya’da iki golle deviren Foça’nın yıldız gençleri bu haftada kendi saha ve seyircisi önünde Edremit Belediyespor’u yine 2 - 0‘lık net galibiyetle evine puansız gönderdi.

Sonuçlarla ilgili olarak antrenör Engin Kale ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Çelik memnuniyetlerini belirterek önümüzdeki yılların takımını hazırladıklarını söylerken Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ büyük risk alarak takımda yaptıkları revizyonun meyvelerini almaya başladıklarını dile getirdi.

Gökhan Demirağ; “Alt yapı takımlarımızın gerek İzmir ve gerekse Türkiye şampiyonalarında kazandığı başarıları biliniyordu. Bu takımlardaki kardeşlerimizi bu günler için hazırlıyorduk. Sezon başında A takıma monte ederek az da olsa BAL tecrübesi kazandırdığımız gençlerimizle kendilerinden hem fizik hem tecrübe olarak üstün gibi görünen rakiplere karşı artık maç kazanır hale geldik. Foça’nın gençlerinin önünü futbolda olduğu gibi tüm diğer branşlarda da açmaya devam edeceğiz. Başta teknik ekip olmak üzere tüm hocalarımı ve oyuncularını gönülden kutluyorum” dedi.



Foça Belediyespor’lu oyuncuların vuruşuyla başlayan maçtan dakikalar.

Dk.13 Batuhan Evren paslaşmasıyla yakalanan gol pozisyonunda rakibe çarpan top kornere çıktı.

Dk.15 Ertangazi’nin tehlikeli şutu üstten dışarı gitti.

Dk.45 Rakibiyle omuz omuza mücadele eden Serkan’ın kalenin açığına doğru gönderdiği topu kalesinden çıkan Mahir elle aldı. Hakem geri pas olarak değerlendirdiği pozisyonda ceza sahası içinde serbest vuruşa hükmetti. Atışı Edremit’in duran toplarını kullanan Cemil yaptı. Top defansa çarpıp döndü. Hakem ilk yarıyı bitirdi. 0 – 0

Dk.54 Mahir’in müdahale edemediği top Ertangazi’nin önünde kaldı. Bu oyuncu vurmakta gecikince Foça defansı pozisyonunu bozdu.

Dk.56 Özkan’ın kullandığı serbest vuruşu kaleci Sancar mükemmel bir kurtarışla dışarı gönderdi.

Dk.60 Ertangazi sert vurdu. Mahir yatarak kurtardı.

Dk.69 Defansa çarpıp dönen topu Fatih düzgün bir vuruşla Edremit ağlarına gönderdi. 1 – 0

Dk.72 Emre kaleyi göbekten gören, ancak uzak bir noktadan sert vurdu. Sancar’ın çabası golü önlemeye yetmedi. 2 – 0

Oyunun kalan ve 5 dakikalık uzatma dakikalarında Foça’nın üstünlüğü vardı. Her iki takımın çabasına rağmen başka gol olmayan maç 2 – 0 ev sahibi takımın galibiyeti ve dostluk gösterileri ile sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2280
Okunma: 2280












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)