ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kütahya Ö.İ. Köy Hizmetlerispor 0 - Foça Belediyespor 2

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 11.2.2014    

Kütahya Ö.İ. Köy Hizmetlerispor 0 - Foça Belediyespor 2



Bölgesel Amatör Lig, 8. Grup’taki mücadelesini sürdüren Foça Belediyespor Futbol Takımı, sezonun 17. haftasında; deplasmanda karşılaştığı rakibi Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 2-0 yendi.

Kütahya Mustafa Asım Alkış Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı, golsüz geçildi. Foça Belediyespor, 53. dakikada Necati’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Yenik duruma düşen ve bu sebeple morali bozulan Kütahya Ö. İ. Köy Hizmetlerispor’dan, Şehmuz ve Murat Ali; 56. dakikada hakemle ve rakipleriyle münakaşa etmeleri sonucunda kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibine sert bir faul yapan Ramazan da, 63. dakikada ikinci sarıdan kırmızı karttan oyun dışı kalınca, Kütahya Ö. İ. Köy Hizmetlerispor, maçın kalan dakikalarını 9 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı. Foça Belediyespor, 68. dakikada Alpay’ın attığı golle, skor farkını 2’ye taşıdı.

Antrenör Engin Kale, maç ve takımı hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti;

‘‘Genç arkadaşlarla çıktığımız bu deplasman maçında, galip gelmeyi başardık. Hep olduğu gibi, amacımız kazanmak ve daha da önemlisi, iyi futbol oynayıp, genç arkadaşlarımızı önümüzdeki yıllara, hem Foça Belediyespor’a hem de Türk sporuna kazandırmak. Ama, böyle galibiyetler de güzel oluyor. Genç arkadaşlarımızın da bu galibiyetle, kendilerine güvenleri geldi. İyi bir galibiyet oldu. İhtiyacımız da vardı, moral açısından. Oyuncu arkadaşlarım maç öncesinde kendilerine söylenenleri iyi uyguladılar. Gün gün üzerine koyuyor genç arkadaşlar ve tecrübeli ağabeyleri ile birlikte iyi mücadele ediyorlar. Bu sezonu, bitirebildiğimiz en iyi sırada tamamlamaya çalışacağız. Artık önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışıyoruz. Altyapımızdan ne kadar oyuncu çıkarabilirsek, bizim için o kadar karlı olacak. Tüm futbolcu arkadaşlarımı bugünkü galibiyetten dolayı kutluyorum. Güzel bir maç oldu. Rakibimizi de kutluyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. Kendilerine kalan maçlarında, başarılar diliyorum.’’

Foça Belediyespor, gelecek hafta; 16 Şubat 2014 Pazar günü, Edremit Belediyespor ile karşılaşacak. Foça 11 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.30’da başlayacak.






Okunma: 2163
Okunma: 2163












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)