ISSN 1308-8483
Foça oradaydı! / Aşçı Fok<br>Nurdan ÇAKIR TEZGİN
  Yayın Tarihi: 10.6.2011    


Foça oradaydı!


Taşköy’ün; yağhane, şaraphane ve aşhane esprisinin yöreye uyumlu taş binalarıyla tamamlanarak hizmete girişi, oldukça kalabalık şık bir bir açılışla gerçekleşti. “Hayaller gerçekleştirilmek içindir” söyleminin altını çizen masalvari bir kır bahçesinde gerçekleşen açılış kokteylinde bütün Foça eşrafı, sosyetesi, sanatçıları, mülkü erkanı ve çevre ilçelerin belediye başkanları topyekun oradaydı…



Adeta, yaza merhaba partisi havasının hissedildiği ortamda şık ve alımlı hanımlar, kibar beyler ve oyun bahçesi etrafında coşan çocukların şen kahkahaları bütün Taşköy’ü çınlatıyordu. Bin bir ayağın adımlandığı yemyeşil çimlerin üzerinde, piyano resitali eşliğinde salınan hanımların şıklığı tartışmasız ön plandaydı. Laf aramızda kadınlar ve çocukların olmadığı bir dünya nasıl da çekilmez olurdu değil mi?

Hakan Barçın’ın en başından beri yol arkadaşları olan genç ortakları Halil Yelta ve Bilgi Aydınbelge birlik beraberliklerini bu güzel açılışta bir araya gelerek sergilemiş oldular. Daha önceki söyleşimizde aklıma takılan bu genç girişimcilerin isimleri, bu defa ete kemiğe bürünmüş oldular yolları açık olsun, işleri rast gitsin.

Bu vesileyle, bulunduğu topraklara yakışan yeni bir mekana daha kavuşmuş oldu Foça. Estetik ve lezzetin bir arada zikredildiği yerler dikkat çekicidir, buna bir de sağlıklı yerel ürün sunumu eklendiğinde damak keşifleri zevkli olacaktır.
Organik Limited şirketi adına tebrikleri kabul eden bu görkemli mekanın maestrosu Hakan Barçın’ı kutlar bütün bu iyi ve güzel işlerin devamını dileriz. Şansları açık olsun…

Taşköy
Ilıpınar Köyü
No: 57 Foça / İZMİR


















Aşçı Fok
Nurdan ÇAKIR TEZGİN


www.ascifok.com


3011











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)