ISSN 1308-8483
Madam Antik bu defa sıcacık ısıttı / Aşçı Fok<br>Nurdan ÇAKIR TEZGİN
  Yayın Tarihi: 5.12.2009    


Madam Antik bu defa sıcacık ısıttı


Giysi tasarımcısı çılgın madam Nilgün Özarar 4 Aralıkta Foça'nın Renkleri Kış Defilesi'yle yine bütün dikkatleri üzerine topladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz yaz Beşkapılar'da Foça'nın Renkleri Yaz Defilesi, Temmuza damgasını vurmuştu.

Reha Midilli Kültür Merkezi'nde üç ayrı sunumdan oluşan kış defilesinin bana göre en öne çıkan unsuru; bildiğimiz pazen kumaşıyla yapılan özgün giysilerdi. Çiçekli bir bahçe gibi insanı sıcacık saran pazenin o yumuşacık havası, motif ve renkleriyle kadın bedenini öyle şefkatli sarmalamış ki, sanırsınız bütün kadınlar masumiyet abidesi!



Son derece estetik, boydan kuplarla bedeni kesen ve kadınsılığı soğuk vitrinlerden sıcak odamıza getiren Madam Antik'in tasarımları içimizi ısıttı. Sıcak, naif ve Foçalılara iyi gelen bir defileydi. Bu arada defileyle birlikte fuayede, çanta, kemer ve takı aksesuarlarının sergilendiği stantlar da Foçalı hanımlarca epey ilgi gördü.

Bu tür sosyal paylaşımların sıkça tekrarlanması ne iyi olur. Şık ve alımlı hanımlar arasında Gülnaz Köten ve Derya Demirağ'ın da izlediği defile Foça cemiyet hayatına renk ve hareket getirdi. Madam Antik, yüksek performansı ile, tek başına bir orkestraydı adeta. Giysi tasarımının yanında şiirsel sunumu ve sahne hakimiyeti ile Foça sosyal hayatının renkli şahsiyeti Nilgün Özarar'ı daha nice defilelerde izlemek üzere bir kez daha kutluyorum...




Madam Antik
Nilgün Özarar:
Fevzipaşa Mah. 205. Sok. No:4 Foça,
Tel: 0232 8123325 - 05355862757


Aşçı Fok
Nurdan ÇAKIR TEZGİN


www.ascifok.com


3678











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)