ISSN 1308-8483
ATMAHABER / Ahmet Zeki YEŞİL
  Yayın Tarihi: 3.6.2014    


ATMAHABER

Hayrabolu’nun tanınmış emlakçısı Ali Satar, inşaat şirketlerinin daire fiyatına dikdörtgen sattıklarını söyledi.
Araştırmalar, plajlarda kitap okuyanların okuduğunu anlamadığını gösteriyor.
Antalya’da, balkondan giren hırsız, bu sırada dizi film izleyen ev sahibi karı koca ile selfie yapıp, kayıplara karıştı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, yapımı devam eden 3. Köprü’nün ayaklarının bayağı çıktığını açıkladı.
Çorum’da, evine kapanıp bir hafta hiç uyumadan onun bunun kasetini izleyen ve sonunda bunalıma giren Zakir Uçar, inşaat halindeki 9 katlı binanın çatısına çıktı.
Facebook’a girmek için önceden hastanelerde olduğu gibi randevu alınacak, randevu almadan Facebook’a girenlerin hesabı dondurulacak.
Sansür Kurulu’ndan emekli olduktan sonra karalama hastalığına yakalanan Tacettin Kara, yetkililerin derdine çare bulmasını bekliyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü, bundan böyle habersiz dinleme yapılmayacağını ve telefonları dinlenecek kişilere 48 saat önceden haber verileceğini açıkladı.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), sakıncalı gördüğü duvar yazılarını da denetleyecek.
Bir süre önce Topkapı Sarayı’ndan çalınan simitçi arabası, Ankara’da boş bir halde bulundu. Şişli’de, Huzur Apartmanı yöneticisi Nurullah Sayın’ın apartman sakinlerini fişlediği ortaya çıktı.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kaos lobisinin beklenen sağanak yağışların gelmesini önlediğini açıkladı.
Başbakanlık binasını dinlediği iddia edilen şüpheli bir kişi kulaklarına pamuk tıkanarak etkisiz hale getirildi.
Demokrasi paketinin açılmasıyla gündemden düşmeyen ‘demokrasi’ kelimesini, göbeğine yazdırmak isteyenler, Tatto Tahir’e koştu.
Yasal düzenlemeyle, doğum teşvikleri kapsamında erkeklere doğum izni verileceği açıklandı. TBMM Kayıp Koltuk Araştırma Komisyonu, geçen yıldan beri kayıp olan mavi kumaş kaplı milletvekili koltuğunun bulunduğunu açıkladı.
Arama motoru Google'da hiç aranmadığını fark eden 17 yaşındaki Sergen Sermiş intihar etti. İzmir’de polis, TOMA’nın su faturasını Gezi Parkı eylemine katılan vatandaştan talep etti. Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre, lise öğrencileri çocuklarını okula götürüp, ders aralarında okulun bahçesine salabilecek.
İşi Olmayan İşçiler Sendikası, toplu sözleşmeye de toplu sevişmeye de karşı olduklarını belirterek, “Çünkü her ikisi fiyaskoya dönüşüyor” dedi.
İzmir'de üfürükçülük yapan ve yazdığı muskalarla adını duyuran Behzat K. nefes darlığı nedeniyle mesleği bıraktı.
Aile hekimliğinde ‘randevulu sistem’ uygulamasından sonra aile kasabı, aile manavı vb. kişilere de randevu ile gidileceği belirtildi.
Adanalı karpuzcu Ali Dilim, “Milli içkimiz var, milli arabamız yok. Bu ne biçim iş? Bu nedenle milli meyvemiz karpuz olsun bari” dedi.


Ahmet Zeki YEŞİL



2607











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)